Küçükyoncalı İlkokulu

Telefon : 0536 559 95 22
Belgegeçer :
WEB https://kucukyoncali.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAH. ŞEHİT SERKAN TUBAN SK. İHSAN UZUN ORTA OKULU BLOK NO 2 SARAY / TEKİRDAĞ
VİZYON : Küçükyoncalı İlkokulu ve Ortaokulu’nda başarı ölçütü, çocuklarımızın ne kadar bildiğinden çok, bildiklerini hayata ne kadar geçirebildiğidir. Okulumuzun temel vizyonu, yapılan her işte kaliteyi sağlamaktır.
MİSYON : ÖZGÜNLÜK “ Ormanda karşıma iki yol çıktı, ben en az kullanılanı seçtim…” (Ölü Ozanlar Derneği Filminden) “Sürüden ayrılanı kurt kapar… Ama ayrılmayanı da sırası gelince keserler…” (Özdemir ASAF) Küçükyoncalı İlkokulu ve Ortaokulu’nda çocuklarımız önce düşünmeyi öğrenir. Çünkü düşünme, bilgiyi işleyen ve kullanılabilir hale getiren bir araçtır. Bilgi, düşüncenin hammaddesidir. Öğrencilerimiz her duruma, olaya, fikre ve bilgiye değişik açılardan bakabilmeli, hiçbir öğretiyi tabu olarak görmeyerek hepsini sorgulayabilmelidir. Öğrencilerimiz, farklı görüşlerin ve bilgilerin korkuttuğu bireyler olarak değil, bunları en iyiye ulaşma yolunda kullanan aydınlar olarak yetişmelidir. Bilgi, ancak sağlıklı düşünme yolları kullanılmadığında tehlikeli olabilir.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :
Saatler : 08:00 15:20
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : SARAY İLÇESİNDEN HER YARIM SAATTE BİR MİNİBÜSLER HAREKET ETMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri : KÖY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İL MERKEZİNE 83 KM İLÇE MERKEZİNE 6 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :